ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει η ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 21 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ψήφο κατά συνείδηση» αποφάσισαν να προτείνουν σύσσωμα τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» στους φίλους και υποστηρικτές τους, που αναρωτιούνται πως πρέπει να πράξουν την ερχόμενη Κυριακή, κατά την οποία θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών.
Σε ευχάριστο κλίμα και με περίσσια αισιοδοξία για το μέλλον, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία τα μέλη και οι συνεργάτες της «Νέας Πνοής». Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με το ζήτημα των εκλογών της Κυριακής.
Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μπιτάκος επανέλαβε τις προεκλογικές του θέσεις, υποστηρίζοντας πως οι ψηφοφόροι έχουν βούληση, ευφυΐα και είναι σε θέση να αξιολογήσουν, να κρίνουν και να αποφασίσουν. Χωρίς καμία χειραγώγηση, ας επιλέξουν οι δημότες, ποιος μπορεί μεταξύ των δύο Δημοτικών Παρατάξεων που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, να διοικήσει τον Δήμο Διονύσου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, τόνισε πως είναι σημαντικό οι δημότες να οδηγηθούν στις κάλπες, προασπίζοντας το αναφαίρετο δικαίωμα της επιλογής και το πολίτευμα της δημοκρατίας.
«Δεν θα φανώ ανακόλουθος με όσα ισχυρίστηκα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η «Νέα Πνοή» δεν θα γίνει δεκανίκι για καμία αναποτελεσματική πολιτική και τακτική, καλούμαστε ωστόσο να επιλέξουμε και οφείλουμε όλοι να το κάνουμε, σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη συνείδησή μας», ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Μπιτάκος και μαζί του συμφώνησαν σύσσωμα τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης. Τηλεφωνικά για την ομόφωνη απόφαση της «Νέας Πνοής», ενημερώθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες».
Τα μέλη και οι συνεργάτες της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» ανανέωσαν το ραντεβού τους, προκειμένου να οριοθετήσουν τα επίπεδα δράσης κατά την πενταετία που θα ακολουθήσει. Στόχος τους να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά τον κοινό αγώνα για το συμφέρον του τόπου και των δημοτών, παρεμβαίνοντας και ελέγχοντας την όποια διοίκηση προκύψει, αλλά και δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να διαδώσουν τις αρχές και αξίες της «Νέας Πνοής» ευρύτερα στην κοινωνία του Δήμου Διονύσου.


Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos